TERAPI

Vores venteliste er lukket

Er du interesseret i at starte et terapeutisk forløb hos Bast Studenterterapeuterne, så skriv en mail til kontaktbastterapi@gmail.com, når ventelisten er åben. I din mail er du velkommen til at skrive lidt om dig selv, og hvorfor du henvender dig til Bast. Du vil herefter blive inviteret til informationssamtale, hvor vi hører mere om dig. Herefter vil vi vurderer, om vi kan tilbyde dig den terapeutiske hjælp, du har brug for. Hvis du optages på ventelisten, vil den første ledige terapeut kontakte dig og påbegynde et terapeutisk forløb med dig.


Vi henvender os til

Basts målgruppe er mænd og kvinder over 18 år, der har været udsat for belastende oplevelser i barndommen, det vil sige inden de fyldte 16 år.


Belastende barndomsoplevelser kan for eksempel være:

  • Omsorgssvigt
  • Vold
  • Seksuelle overgreb
  • Dødsfald  eller sygdom i familien
  • Stof- eller alkoholmisbrug i familien
  • ... Eller mange andre forhold, der har vanskeliggjort en normal og sund opvækst.


Når man i barndommen forstyrres i sin udvikling, kan det sætte aftryk på det voksne liv. Forskning har for eksempel vist, at tilknytningsbrud og svære oplevelser i barndommen kan føre til psykiske problemer i voksenlivet, såsom angst, depression eller PTSD. Svære opvækstvilkår og psykisk sygdom er tabuiserede emner, som mange har vanskeligt ved at tale om. Dette kan føre til isolation fra omverdenen og give en følelse af ikke at høre til nogen steder - selv omgivet af mange mennesker, kan man føle sig alene.


At have oplevet belastning i barndommen kan sætte aftryk på den måde vi indgår i betydningsfulde relationer med andre mennesker. For nogle synliggøres det i parforholdet, på arbejdet, under uddannelse eller i familielivet, hvor gamle  negative mønstre fra tidligere træder frem.  Disse mønstre gør  det svært, at være overfor andre på den måde, som man egentlig ønsker det. At få øje på disse sammenhænge og tage ved lære af dem, er noget af det vi arbejder terapeutisk med i Bast. Vi ønsker at skabe rum for, at den enkelte kan bearbejde fortiden og bevæge sig mod øget livskvalitet.